ALIRE7A (03-11-09), Curtis (03-11-09), MARINE (03-11-09), Mehdi_Full (03-11-09), Moein (03-11-09), nima_hl (03-11-09), Shahryar (03-11-09), soroush_es (03-11-09), Trance (03-11-09), vb_m (03-11-09)
عضو VIP شهرسختافزار
اولین مادربورد مجهز به پورت USB 3.0 توسط شرکت ASUS با نام P7P55D-E Premium معرفی شد.
مادربورد P7P55D-E Premium دارای طراحی بی نظیری است و بر پایه چیپست Intel's P55 می باشد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدخوشبختانه شرکت ASUS در یک اقدام مبتکرانه، کارت توسعه ای به نام U3S6 تولید کرده است که دو پورت USB 3.0 و دو پورت SATA 6.0 در اختیار شما می گذارد.
این بورد دارای دو پورت SATA با سرعت 6Gb/s ، دو پورت USB 3.0 ، دو اسلات PCIe x16 برای کارت گرافیک، دو پورت Gigabit Ethernet و پشتیبانی از تکنولوژی های AMD's CrossFire X و Nvidia's SLI می باشد.
علاوه بر USB 3.0 ، این مادربورد دارای ده پورت USB 2.0 هم هست. فعلا قیمت این مادربورد از سوی ASUS اعلام نشده است. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منبع
==================
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب تا الان شاید فکر کنید که فقط با داشتن این بورد می تونید از مزایای SATA 6.0 و USB 3.0 استفاده کنید !
این کارت توسعه دارای سه جز ساده است :
یک کنترل کننده USB 3.0 به نام NEC D720200F1
یک کنترل کننده SATA 6.0 به نام Marvell 88SE9123
و PLX PEX8613
با توجه به گفته های ASUS این کارت توسعه به قیمت 30 دلار به زودی عرضه خواهد شد.
منبع
با تشکر علی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به عکس ها هم توجه کنید :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدTwo USB 3.0 ports
The NEC USB 3.0 Controller
The Marvell chip controls the two SATA6 ports
ALIRE7A (03-11-09), Curtis (03-11-09), MARINE (03-11-09), Mehdi_Full (03-11-09), Moein (03-11-09), nima_hl (03-11-09), Shahryar (03-11-09), soroush_es (03-11-09), Trance (03-11-09), vb_m (03-11-09)
|
|
من این مادر برد رو امروز توی بازار رضا دیدم ولی یادم رفت قیمت کنم من با اون کنترلش خیلی حال میکنم.
به احتمال 100 % هفته بعد به سرنوشت یکی از بردهای x58 این شرکت دچار میشه که اول خبرش بود ولی بعد تکذیب شد
Curtis (03-11-09)
شما میگید تکذیب شد من میگم اومده تو بازار رضا دیدم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمن این مادر برد رو امروز توی بازار رضا دیدم ولی یادم رفت قیمت کنم من با اون کنترلش خیلی حال میکنم.
یعنی ایران اینقدر به روز شده که اگر خبری از قطعه ای باشه خودش اینجا باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من امروز دیدم خیلی تعجب کردم که چطور میشه به این زودی بیاد تو ایرن. البته این خبرو من یه هفته پیش تو یکی از این سایت ها بود که خوندم
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
دوستان عزیز مطلب مال 29 اکتبر هست. یعنی چهار روز پیش !
پس این بورد هنوز عرضه نشده ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاید هم من اشتباه کردم ولی مادربردی که من دیدم همین شکلی بود و دارای کنترل بود که در همین عکس هست.
vb_m (03-11-09)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط curtis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط curtis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز شما درست دیدید اما این بورد نیست شماp7p55d premium رو دیدید که فرقش باین فقط یک ایسی هست که p7p55d e premiumداره برای کنترل usb3 اما p7p55d premium نداره اون ایسی رو. مکان اون ایسی هم دقیقا پشت usb هاست و ایسی هم برای شرکت nec هست موفق باشید
™Ali (03-11-09), Curtis (03-11-09), Reza_Sadeghi (03-11-09)
کاربر شهرسختافزار
اول اینکه گندش نکنید !! ASUS اولین مادربرد USB 3 رو تولید کرد!!!
اول از همه گیگا بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دو هفته است که معرفی کرده !!
آخرین ویرایش توسط soheilsh در تاریخ 03-11-09 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks